Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dark Angels ismertető

A történet két kicsit sem épeszű,fiatal lány történetét dolgozza fel,akik folyton valami bajba kerülnek.

Évadok,ismertetőkkel:

1. Dark Angels ~ A kezdetek

Ali Hamilton sosem volt átlagos lány. A haját rövidre vágatta,fiú ruhákban járt,valamint kisgyerekkora óta dohányzott. Bulikról bulikra járt,és folyton valami rendbontáson törte a fejét. Ámde,egy különös nap minden megváltozott. A keresztanyja,aki a szülei helyett nevelte őt a testvéreivel együtt,autóbalesetben életét veszti. Ali a kisgyerekek egyetlen élő hozzátartozója,és mivel betöltötte 18.-ik életévét,a testvérei gyámja lesz. A kis Layla,már akkor művészlélek volt,gyönyörű hangal rendelkezdett,nap mint nap énekelt. Andy,az egyetlen fiú a családban,már ekkor ruhatervezéssel töltötte a szabadidejét. Ryan,a legkisebbik lurkó...nos...ült egy helyben,és senkivel sem volt hajlandó beszélni. Színes ruhát sehogy sem lehetett rá erőszakolni. Egy nap Ali mégis elhatározza,hogy megpróbál beszélni a kislánnyal,akin látszik,hogy erős lelki problémákkal küzd. Végül Ryan(akinek a neve még ekkor Aidia) virágként nyílik ki,nővére szeme láttára. Kiönti neki a lelkét,és a lányról kiderül,hogy igazi rosszkislány. Fény derül arra is,hogy pontosan olyan,mint Ali,valamint mindketten rendelkeznek egy különleges képességgel.

Ali először nehezen viselte,hogy a fekete ruhás,zárkózott kislány berobbant az életébe,de az idő múlásával egyre jobban megkedvelték egymást,észre sem vették,úgy lettek elválaszthatatlan,legjobb barátok.

 

2. Dark Angels ~ Őrültek világa

Már a címből kiderül,hogy ez az évad Aliról és Ryanről szól. A két fiatal mindennapjai deszkázással,cigizéssel és bulizással telnek. Az első évad szereplői ebben is állandó szerepet kapnak,főleg Layla,akinek sikerül megvalósítania legnagyobb álmát - a két bajkeverő bolondos segítségével. A második évad érdekessége,hogy sok az új szereplő,a történet hangulatosabb,és néhány részen - az olvasók elmondása szerint - jókat lehet kacagni.

 

3. Dark Angels ~ Irány California!

Ez az évad sok meglepetést tartogat mindenki számára.

Ali és Ryan Hamilton köztudottan félelmetes álmodozók. Egy hatalmas buli után (ami közben elisszák az összes pénzüket),az utolsó kis megmaradt "borravalójukból" kitöltenek egy lottószelvényt. Egész véletlenül,meg is nyerik a főnyereményt,majd azonnal egy Kaliforniába tartó repülőre ülnek,és beintenek a nagyvilágnak. Természetesen senki sem tudja,hogy hová tűnt ez a két őrült,ámde amikor rájönnek,hogy ott hagytak mindenkit köszönés nélkül,már túl késő lesz. Végül is kit érdekel? Hiszen semmi sem fogható az aranyparthoz...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.